2010. augusztus 31., kedd

Viki Játéka

VIKI AUGUSZTUS JÁTÉKA - hogy legyen miért fűznöd


1. Ahogy azt a korábbiakban vázoltam, ismét lesz ingyen minta, de most nem ám csak úgy kösziért-pusziért... :) Ahhoz, hogy ismét választhass egy mintát, ki kell tenned a játékot a blogodba ismét, megjegyzést hagyni ennél a bejegyzésnél, hogy játszol, majd meg kell fűznöd az előző mintát, amit kaptál (aki még nem kapott mintát, arra a 2. pont fog vonatkozni). Tehát megfűzöd a karkötőt, lefotózod, elküldöd nekem a képet a kész darabról, és máris válaszhatod a másik mintát. Egszerű és nagyszerű :)
Ha játszani szeretnétek velem, szükségem lesz az engedélyetekre, hogy használhassam a fotót a minták bemutatásánál, természetesen megjelölve, hogy ki készíette a karkötőt. Ez visszafelé is így működik: nyugodtan árulhatod a mintám alapján készített karkötőt, csak kérlek a leírásba írd bele, hogy az én mintám alapján készült.
Ha akartok, változtathattok színt a mintában, tehát nem kell betűre pontosan azt fűzni amit kaptál ahhoz, hogy megkapd a következő mintát, de ez esetben légyszi írd le, hogy milyen színű gyönggyel fűzted (színkód szám).


2. Ha még nem játszottál velem, tehát nincs mintád, választhatsz egyet az alábbi minták közül, amit megfűzöl, hogy elkezdhesd ezt a játékot is. A szabály a továbbiakban ugyanaz mint az 1. pontban.

http://fdekszeroriginal.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések: